Hard & Software advies

Hard en software advies

Hard en software advies

Het kopen en installeren van computers en software is niet uw vak. U wilt liever ondernemen en uw klanten helpen. De keuze van de juiste hardware en software is echter wel belangrijk voor uw bedrijf. U en uw medewerkers moeten hier immers dagelijks mee werken. En als uw medewerkers productiever kunnen werken, kunnen zij uw klanten beter helpen.

Flexamedia begrijpt dat u uw tijd liever niet kwijt aan bent ICT. Wij helpen daarom kleine bedrijven en instellingen bij het kiezen van software en hardware die bij het bedrijf past. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u en uw medewerkers sneller en effici├źnter uit kunnen voeren.

Flexamedia adviseert talloze bedrijven in onder andere Den Haag, Rotterdam, Delft, Leiden, Zoetermeer bij het maken van de juiste keuzes!

u

Vragen stellen

In ons hardware en software advies beginnen wij met het stellen van vragen. Welke software gebruikt u nu voor uw bedrijf? Zijn er dingen in uw bedrijf die handiger of slimmer gedaan kunnen worden met de juiste software? Wat zijn de groeiplannen?

U

Wensen in kaart brengen

Nadat we uw wensen op het gebied van software in kaart hebben gebracht, kijken we naar de hardware. Hoeveel rekenkracht heeft u nodig? Passen vaste computers, laptops of tablets beter bij uw bedrijf? Uw medewerkers kunnen hier ook hun persoonlijke wensen aangeven.

Aanschaf

Na ons hardware en software advies kunnen wij overgaan tot de aanschaf. Dankzij onze contacten kunnen hard- en software voor uw kopen tegen aantrekkelijke prijzen. Heeft u reeds de beschikking over specialistische software? Dan installeren wij deze voor u op de nieuwe systemen.

Netwerkbeheer

Netwerkbeheer
WIFI
VPN
Backup

Systeembeheer

Systeembeheer
Werkplekbeheer
Beveiliging
Hard/software

Webdesign

Webdesign
Onderhoud
Domeinnaam
Webhosting
E-mail

 

Adres

Guntersteinweg 377
2531KA Den Haag

Telefoon


 

Terugbel verzoek

Adres

Guntersteinweg 377
2531KA Den Haag

Telefoon