Hard en software advies

Het kopen en installeren van computers en software is niet uw vak. U wilt liever ondernemen en uw klanten helpen. De keuze van de juiste hardware en software is echter wel belangrijk voor uw bedrijf. U en uw medewerkers moeten hier immers dagelijks mee werken. En als uw medewerkers productiever kunnen werken, kunnen zij uw klanten beter helpen.

Flexamedia begrijpt dat u uw tijd liever niet kwijt aan bent ICT. Wij helpen daarom kleine bedrijven en instellingen bij het kiezen van software en hardware die bij het bedrijf past. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u en uw medewerkers sneller en efficiënter uit kunnen voeren.

Flexamedia adviseert talloze bedrijven in onder andere Den Haag, Rotterdam, Delft, Leiden, Zoetermeer bij het maken van de juiste keuzes!

Hard en software advies
u

Vragen stellen

In ons hardware en software advies beginnen wij met het stellen van vragen. Welke software gebruikt u nu voor uw bedrijf? Zijn er dingen in uw bedrijf die handiger of slimmer gedaan kunnen worden met de juiste software? Wat zijn de groeiplannen?

Aanschaf

Na ons hardware en software advies kunnen wij overgaan tot de aanschaf. Dankzij onze contacten kunnen hard- en software voor uw kopen tegen aantrekkelijke prijzen. Heeft u reeds de beschikking over specialistische software? Dan installeren wij deze voor u op de nieuwe systemen.


Tijdelijke
aanbieding

Geef jouw bedrijf een BOOST

Alles-in-één ondernemerspakket nu tijdelijk GEEN €1299,- maar €899,-

✔ Logo op maat.
✔ 1000 Visitekaartjes (mat/glans) inclusief ontwerp op maat.
✔ Complete website.
✔ Eerste jaar gratis hosting & domeinnaam.
✔ Inclusief onbeperkt email adressen.
✔ Professionele foto`s.
✔ Binnen 2 weken online.

Wat zeggen onze klanten?

Het leveren van kwaliteit en service is niet altijd een standaard verdienste bij veel bedrijven. Bij FlexaMedia staat dit zeer hoog in het vaandel geschreven. Het continu klaarstaan op de meest gekke tijdstippen is voor mij heel bijzonder en nooit een probleem bij dit jonge en dynamische bedrijf. Ik heb drie websites laten bouwen en allemaal zijn ze zeer professioneel opgebouwd met alle mogelijkheden. Zeer tevreden!

Onno Visser

Flexamedia is erg behulpzaam en is heel enthousiast in het uitleggen en meedenken van oplossingen. Ik vind het prettig om met Flexamedia te werken, ze zijn bekwaam en hebben voor bijna alles een oplossing. Ik zou Flexamedia zeer zeker aanbevelen aan andere ondernemers, omdat ze een uitgebreid pakket hebben met handige diensten. Ze zijn kortom goed en betaalbaar!

Diamella Koelen

Flexa Media heeft voor ons een opdracht inzake het bouwen van een website uitgevoerd. In dit proces zijn wij zéér tevreden geweest omtrent het eindresultaatals zowel het klantcontact gedurende het proces. Hartelijk dank voor jullie inzet Flexa Media!! Agit Çiftçi

Agit Çiftçi